Bliv medlem/sponsor

Det koster 100 kr. årligt, at blive medlem af foreningen Bredgades Lullebier.

Som medlem modtager du foreningens nyhedsmail med omtale af nye forestillinger i Biokuben, indkaldelse til generalforsamling samt referat fra generalforsamlingen.

Indbetal kontingentet på foreningens konto i Landbobanken i Ulfborg, konto 7670 1505218 og send en mail til foreningens kasserer: kasserer@lullebier.dk – herefter registreres du på foreningen mail- og adresseliste.

Har du lyst til at afprøve og udvikle dine evner som sanger eller musiker, er du velkommen til at være med ved en forestilling – alle er velkommen. Bortset fra kørselstilskud til eksterne arrangementer, betales der ikke vederlag for deltagelse. Mød op til en øveaften i Biokuben eller kontakt Thorkil Jalk på email: tjalk@email.dk eller telefon 61543526, hvis du er interesseret.

Har du – eller din virksomhed lyst til at støtte foreningen økonomisk, kan du blive sponsor. Som sponsor får du dit navn og logo sat i forbindelse med et unikt musikalsk brand som er kendt langt ud over lokalområdet. Sponsorer vises på foreningens hjemmeside samt på korrespondance, mails og programmer til forestillinger. Kontakt bestyrelsens kasserer Carsten Meller (kasserer@lullebier.dk) for nærmere oplysninger om pris og vilkår for sponsorater.

Lullebierne støttes af: